Venirea toamnei nu este chiar un prilej de bucurie. După o vară plină de distracție și relaxare, ne întoarcem la responsabilitățile de zi cu zi, rămânând cu gândul la concediul care tocmai a trecut. Însă, nu trebuie să te întristezi! Tot ce trebuie să faci este să-i oferi corpului și minții tale un moment de respiro, un detox fizic și emoțional care să te pregătească pentru noul anotimp. Iar pentru un rezultat cât mai eficient, terapiile integrative reprezintă cea mai bună variantă, unde specialiștii te vor îndruma în funcție de nevoile tale.

Country Spa Health & Beauty Retreat, centru complet de wellness și beauty vine cu 3 metode eficiente de detox astfel încât să ai un început de toamnă relaxant și echilibrat.

Retreat-urile holistice, metode de detoxifiere profundă

Un retreat bazat pe detoxifiere ajută corpul să se „reseteze”, îmbunătățește nivelul de energie, contribuie la pierderea în greutate și, în cele din urmă, ajută la prevenirea bolilor, oferind o pauză sistemului digestiv și permițându-i organismului să-și concentreze eforturile asupra vindecării. În fiecare zi suntem expuși la toxine – atât externe, cât și interne – iar specialiști din domeniul sănătății consideră faptul că, dacă sunt lăsate necontrolate, aceste toxine subminează și slăbesc organele corpului, favorizând apariția problemelor, de la artrită la sindromul intestinului iritabil.

Detox, Retreat Detox și Tranquility Retreat sunt cele trei retreat-uri destinate procesului de detoxifiere disponibile la Country Spa Health & Beauty Retreat. În cadrul acestora, vei beneficia de terapii personalizate, sesiuni de mindfullness și yoga, dar și de o alimentație conformă cu nevoile tale nutriționale. De asemenea, pe tot parcursul șederii, cazarea este asigurată, iar specialiștii se vor ocupa de tot ce este nevoie pentru ca tu să te bucuri cu adevărat de beneficiile oferite.

Ritualurile corporale, aliatul procesului de dreanaj

„Ritualurile corporale oferă numeroase beneficii pentru persoanele care se confruntă cu diverse  probleme estetice precum celulită sau chiar probleme de sănătate, reducând tensiunea musculară și stresul. Mai important, joacă un rol semnificativ în eliminarea toxinelor din țesuturile organismului. Country Spa Detox Ritual este un tratament intens de drenaj, detoxifiere și subțiere, împotriva celulitei caracterizată prin edeme, umflături, celulita prezentă mai ales în părțile din față și exterioare ale picioarelor, glezne umflate și picioare grele”, explică terapeuții Country Spa.

Secretul rezultatelor ritualului constă în produsele folosite. Gama de produse profesionale ayurvedice, Lakshmi, respectă principiile naturale de vindecare, conțin ingrediente exclusiv organice, contribuind la calitatea absolută a brandului. Produsele ayurvedice Lakshmi, abordează frumusețea conform conceptului de a echilibra armonia launtrică cu frumusețea exterioară.

Masajele japoneze, izvor de purificare a corpului

Masajul japinez, Yumeiho, constă în aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale și exerciții fizice cu scopul restabilirii echilibrului funcțional al organismului uman. În acest fel sunt eliminate sau ameliorate o gama variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute cât și suferințe cronice.

Yumeiho este o terapie de reajustare posturală a corpului, iar prin ea pacienţii obţin o mai bună mobilitate şi elasticitate a corpului. Când apar aceste poziţii incorecte, ele sunt însoţite de iritări ale traseelor nervoase ale organismului, ce pot afecta în timp organele interne.

Country Spa Health & Beauty Retreat este singurul centru Spa complet din apropierea Bucureștiului, având la bază o abordare holistică, în cadrul acesteia lucrându-se pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual, îndepărtând obstacolele care stau în calea maximizării potențialului propriu.

Country Spa te găzduiește în condiții excelente de confort și rafinament și îți propune programe de sănătate și rejuvenare integrate, complet personalizate, în cadrul unei clinici dedicate. Toate acestea se petrec într-un cadru natural de excepție, pe malul lacului Snagov și în apropierea pădurii Snagov, într-un climat deosebit și nepoluat, în imediata apropiere a Bucureștiului.