A venit momentul mult aşteptat! Băutura faimoasă Pumpkin Spice Latte este din nou în cafenelele Starbucks, marcând venirea toamnei. De la introducerea sa în 2003, de-a lungul celor 20 de ani, băutura emblematică a avut o influență asupra industriei cafelei şi a culturii pop.

Începând cu 5 septembrie 2023, meniul de toamnă Starbucks a revenit, iar clienții pot sărbători cea de-a 20-a aniversare cu prima băutură Pumpkin Spice Latte. Preferatul fanilor s-a întors, alături de celelalte variante din gama de băuturi Pumpkin Spice: Pumpkin Spice Frappuccino®,  Iced Pumpkin Cream Latte, Pumpkin Cream Cold Brew.

Pumpkin Spice Latte este o combinaţie de Starbucks® Espresso Roast, sos cu aromă de dovleac şi lapte cald, cu frișcă și condimente – scorțișoară, nucșoară și cuișoare. În plus, băutura ta Pumpkin Spice Latte poate fi personalizată cu alternativele vegetale pentru lapte: soia, ovăz, migdale sau cocos.

A doua băutură care creşte în preferinţe, Pumpkin Cream Cold Brew, revine în acest an, dezvoltat cu Starbucks® Cold Brew, combinând apa rece cu cafea măcinată, infuzată timp de 20 de ore, pentru a crea o cafea fină, cu aromă bogată. Cold Brew este, de asemenea, infuzat cu o notă de vanilie și acoperit cu spumă de cremă de dovleac, unde crema dulce de vanilie este amestecată cu sos de dovleac, pentru a crea o textură cremoasă.

Clienţii pot descoperi, de asemenea, cănile şi termosurile în tematica toamnei. Noile produse în ediţie limitată sunt deja în cafenele.

Savuraţi băuturile toamnei în cafenele, la Drive Thru şi la livrare cu Glovo şi Tazz.