Katherine Langford- Noua ambasadoare L’Oreal Paris

Category: NOUTĂȚI

MILLENIAL ICON

Curajoasa si increzatoare, Katherine Langford a influentat deja puternic generatia sa. Ca actrita, este cunoscuta pentru rolul “Hannah Baker” din 13 Reasons Why si pentru multe alte roluri principale unde se gaseste in ipostaza unor tinere puternice. Aceasta este la fel de puternica si in afara ecranelor, vorbind liber despre toleranta si egalitatea drepturilor dintre sexe. Isi foloseste influenta pentru a sustine conversatii online ce au ca subiect increderea in sine, devenind deja un model de urmat pentru multe femei. La doar 24 de ani este intruchiparea perfecta a valorilor L’Oréal Paris datorita pozitivismului, talentului si convingerilor sale, brand-ul fiind mandru sa o primeasca pe Katherine in familie.

Ne bucuram sa o primim pe Katherine in familia L’Oréal Paris. Este un model de urmat, o tanara talentata si increzatoare ce isi foloseste popularitatea pentru a inspira pozitivism. Steaua lui Katherine va tot continua sa se inalte. Este o tanara eroina ce incurajeaza oamenii sa fie increzatori in ei insisi si este persoana perfecta ce intruchipeaza mesajul emblematic al brandului: noi meritam.“- Delphine Viguier Hovasse, Global Brand President L’oreal Paris.

DIN PERTH LA HOLLYWOOD

Katherine s-a nascut in Perth Australia, in anul 1996. Inaintea carierei in actorie, Katherine a facut performanta in inot – a fost premiata la nivel national – si a facut studii de muzica si teatru. Cariera sa a luat nastere in urma unei auditii pe skype pentru show-ul ce urma sa ii schimbe viata. 13 Reasons Why a devenit un fenomen mondial, iar povestea eroinei principale a atras milioane de spectatori. Dupa rolul de debut, Katherine a continuat sa joace in Love, Simon, un film pentru adolescenti. In 2019 Katherine a jucat in thriller-ul Knives Out in rolul lui “Meg Thrombey”. Filmul – nominalizat la The Academy Award si Golden Globe – urmareste povestea decesului misterios al sotului familiei Thrombey, Harlan, si intamplarile familiei sale dupa acest incident. A mai jucat de asemenea rolul altei eroine, “Nimue”, in serialul Cursed, cu un scenariu de fictiune pe baza unei reinterpretari a legendei lui Arthur, unde femeile erau la conducere. Premiera serialului Cursed va avea loc pe 17 iulie.

O FEMEIE VALOROASA SI INFLUENTA

“Be Bold, Be Brave, Be Kind” este incheierea unei postari de sustinere a Zilei Mondiale a Sanatatii Mintale. Avand rolul lui “Hannah” in 13 Reasons Why, Katherine a devenit un model pentru tineri si i-a inspirat sa fie buni cu ei insisi si cu ceilalti. Ei i s-a parut mereu important subiectul sanatatii mintale, dar rolul sau in serialul produs de Netflix a marcat inceputul implicarii sale in acest domeniu. Katherine este de altfel o sustinatoare a egalitatii drepturilor, fie ca este vorba de sexe sau de preferintele sexuale, varsta sau rasa. Cand se pregatea sa joace rolul lui Hannah, aceasta a lucrat cu un psihiatru pentru tineri in cadrul campaniei americane de educare sexuala It’s On Us. Katherine a jucat de asemenea si rolul lui Leah in filmul axat pe tematica adolescentilor LGBTQ+ cu numele Love, Simon, care urmareste povestea lui Simon si parcursul sau de a se regasi.