„Te invit în oraș! Gătesc eu.” – un eveniment dedicat Indiei pline de arome

Category: EVENIMENTETIMP LIBER

Pe 14 aprilie, începând cu ora 18:30, are loc cea de-a doua ediție a seriei de călătorii gastronomice lunare „Te invit în oraș! Gătesc eu.”. Perform Media vă propune de astă dată un popas pe meleagurile Indiei.

Locația este ca de obicei centrală, restaurantul Satya, din Bulevardul Banu Manta, nr. 25 unde vor găti terapeutic, Paul Agopian și Marius Vornicescu. Invitații noștri vor pregăti un festin culinar inspirat din aromele și personalitatea Indiei, o țară plină de contraste și inedit.

”Bucătarii” noștri sunt oameni pasionați de arta culinară. De exemplu, Paul Agopian este pe jumătate armean și a moștenit pasiunea pentru gătit de la un străbunic venit în anul 1915 din Armenia. Străbunicul a rămas în România și a devenit un bucătar foarte apreciat pe plaiurile argeşene. Așa că Paul Agopian gătește inspirat de străbunicul lui. Este autor a numeroase articole despre arta gastronomică orientală și în special despre bucătăria armenească. Îi place bucătăria asiatică, mai ales cea din Asia de Sud-Vest (Orientul Mijlociu).

Înainte de a spune ceva despre CV-ul lui Marius Vornicescu să amintim că bucătăreala este pasiunea sa. Este vegetarian și pentru el gătitul este artă și meditație. Este absolvent de ASE, Parapsihologie și Psihologie, administrator de editură, autor a șase cărți, moderator TV și invitat în emisiuni de specialitate, terapeut în peste 20 de sisteme, nutriționist, coach, trainer de nutriție și postură corporală. Marius Vornicescu promovează activ dezvoltarea personală în țară și străinătate de mai bine de 15 ani. A scris o carte despre alimentatia vegetariană și nocivitatea consumului de carne. A elaborat rețete alternative la rețetele clasice cu carne. Mâncarea asiatică este preferată, în special cea din cultura indiană cu care rezonează foarte mult.

Organizatorul acestui eveniment culinar în exclusivitate este Perform Media. Ce este Perform Media? O agenție care oferă servicii complete de organizare și planificare convenții, seminarii, evenimente open, private sau evenimente corporate, târguri și conferințe, adaptate pentru fiecare client în parte. Serviciile Perform Media se adresează tuturor companiilor care doresc să capteze atenţia clienţilor, să prospecteze noi nişe de piaţă sau să dezvolte reţeaua curentă, identificând necesităţile, problemele şi atuurile clientului nostru.

Mai multe detalii despre evenimentul ”Te invit în oraș! Gătesc eu.” găsiți pe site-ul www.performmedia.ro.

Tags:  , ,